Če nisi v klanu, nimaš možnosti

Foto: Žurnal24 “To so postopki, ko se kopica analfabetov, politikov odloča o tem, kdo bo dobil
ZZZS. Kdo bodo Fakinovi protikandidati.
Oglej si celoten članek

V boj za vrh zdravstvene blagajne naj bi se poleg Sama Fakina podali Ivan Gracar, član uprave Triglava, zdravstvene zavarovalnice, Anton Kranjc, bivši vršilec dolžnosti direktorja izolske bolnišnice, Suzana Jarc z zavoda za zdravstveno zavarovanje in Peter Pustatičnik, nekdanji član uprave Vzajemne.

“Nič ne vem!”

“Nič ne vem o tem. Tudi nisem imel nobenih razgovorov,” pravi Kranjc. Meni, da je strokovnjakov, ki bi zdravstveno blagajno obvladovali bolje kot sedanji šef Fakin, kar nekaj. “Ampak če niso v lobiju ali klanu, nimajo možnosti, da bi bili izbrani,” pove, a dodaja, da bi bil Fakin vseeno boljša izbira kot kakšen popoln nepoznavalec.

“V Ljubljani je kar nekaj mladih fantov, strokovnjakov, ki so nezaposleni, in spet se bo izbiralo tudi po zvezah, ne pa sposobnostih, kar je hudo narobe. Isto se dogaja zdaj v elektrogospodarstvu,” je bil kritičen.

“Niti v sanjah ne razmišljam o tem, sem pa počaščena, v kakšni družbi sem,” je bila kratka Jarčeva. Pustatičnik je povedal, da kolikor ve, se mandat Fakinu izteče šele maja 2011 in da o prijavi ni razmišljal. Gracar pa se na naše klice ni odzval.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.