"Če nočeš prodati, menjamo"

Foto: Nataša Čepar slovenija 06.11.13. boris popovic danes na sojenju, foto: natasa cepar
Sojenje. Tožilstvo meni, da je zloraba, Popovič, da je normalen posel.
Oglej si celoten članek

"Obramba predlaga iste dokaze kot tožilstvo," je včeraj povedal Luka Zajc, odvetnik koprskega župana Borisa Popoviča. Po njegovih besedah iz teh dokazov izhaja, da je nedolžen. Tožilstvo pa meni, da je šlo pri zamenjavi občinskih parcel v Valdoltri za parcele v Marezigah za zlorabo položaja.

"Situacija je nadaljevanje tistega, kar so pripravili predhodniki. Če mi hočemo kakšno cesto in če moramo mimo vašega zemljišča, bi ga najrajši odkupili. Če ga nočete prodati, si izberete neko drugo lokacijo in zamenjamo," je še pred obravnavo pojasnil Popovič.

V domnevno nepošteni posel naj bi bil vpleten tudi nogometaš Mladen Rudonja. Ta naj bi namreč takoj po zamenjavi od novih lastnic odkupil zemljišča v Valdoltri in z nadaljnjo prodajo zaslužil, okoristil pa naj bi se tudi končni kupec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.