Če ste kupili svetilko, jo vrnite!

Foto: ZPS
Foto: ZPS
Zveza potrošnikov Slovenije poziva potrošnike, naj, če so kupili solno svetilko, to vrnejo.
Oglej si celoten članek

Zveza potrošnikov Slovenije (ZPS) je odpoklicala solno kristalno svetilko. Pokrov svetilke se namreč lahko sname z nižjo silo, kot to zahtevajo standardi, zato obstaja možnost razbitja in posledično dotika delov, ki so pod električno napetostjo, kar pa lahko povzroči električni udar.

Zveza potrošnikov svetuje, da svetilko, če ste jo kupili, nehate uporabljati in jo vrnete v trgovino, kjer ste jo kupili. Upravičeni ste do povrnitve kupnine.

Podatki o izdelku
Naziv: Solna kristalna svetilka
Tip: GLOBO
Proizvajalec: neznan
Uvoznik: GLOBO Hungary Kft. (1044 Budapest, Óradna u. 9.), Distributer v RS: BAUHAUS, d.o.o., k.d., Kajuhova 45, 1000 Ljubljana in OBI, d.o.o., Jurčkova cesta 226, 1000 Ljubljana
Poreklo: Kitajska

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.