Če ste v tem okolišu  videli sumljive osebe ali vozila, pokličite policijo

Foto: Citroën
Foto: Citroën
"Zjutraj smo dobili prijavo ropa v eni od stanovanjskih hiš na območju Šareda pri Izoli," so sporočili policisti.
Oglej si celoten članek

"Kaznivo dejanje sta izvršila najmanj dva storilca, ki sta ob tem uporabila silo ter oškodovanca tudi poškodovala. Protipravno sta si prilastila večjo vsoto denarja in nekaj drugih predmetov," so zapisali.

Policija vodi preiskavo kaznivega dejanje ropa po 206. členu Kazenskega zakonika, trenutno še vedno poteka intenzivno zbiranje obvestil in dokazov, s ciljem odkritja storilcev, sledov in predmetov navedenega kaznivega dejanja.  

"Vse, ki bi imeli v povezavi s tem kakršnekoli koristne informacije, predvsem o morebitnih sumljivih oseb ali vozil v zadnjem času na širšem območju Šareda, prosimo, da to čim prej sporočijo na 113 ali na anonimni telefon 080 1200," so sporočili policisti.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:57 28. Marec 2024.

    Vprašajte stranko SDS oni imajo vse podatke .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.