19-letni Čeh poškodoval dva delavca Darsa

Foto: Saša Despot DARS Foto: Citroën Dars prevzel nova vozila Foto: Citroën Dars prevzel nova vozila Foto: Citroën Dars prevzel nova vozila
Danes nekaj pred enajsto je prišlo do nesreče na hitri cesti med naseljem Vogrsko in Bazaro
Oglej si celoten članek

19-letni Čeh je voznil kombi znamke renault master iz Sela proti Bazari. Na voznem pasu je dohitel delavca Darsa v tovornjaku znamke iveco, vozil ga je 51-letnik, v njem pa je bil tudi 47-letni sopotnik. Darsov tovornjak zaradi ogleda ceste vozil počasi, kar je 19-letnik očitno spregledal in vanj trčil. 

V prometni nesreči sta bila oba delavca Darsa po prvih podatkih lažje telesno poškodovana, odpeljali so ju v šempetrsko bolnišnico.

Češkemu vozniku kombija so izrekli globo, cesta je bila ponovno odprta za ves promet odprta ob 12.41 uri.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 23:22 5. Februar 2019.

    Tile darsovci ki hodijo v sluzbo cakat konec izmene so resnicno v veliko napoto po tem vipavskem kolovozu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.