Celjana kradla cigarete in akumulatorje

Foto: PU Celje Zasežene cigarete Foto: PU Celje Zasežene cigarete Foto: PU Celje Zasežene cigarete Foto: PU Celje Zasežene cigarete
Celjski policisti so prijeli dva Celjana, ki sta ukradla več cigaret in akumulatorjev.
Oglej si celoten članek

Celjski policisti so konec prejšnjega tedna odvzeli prostost Celjanoma, ki sta osumljena storitve velikih tatvin v okolici Celja.

Šestindvajsetletni Celjan je osumljen, da je 6. februarja 2012 vlomil v kovinski zabojnik bencinskega servisa v Vojniku in ukradel sedem akumulatorjev. Le dan kasneje je skupaj z 22-letnim Celjanom vlomil še v prostore trgovskega objekta na Ljubečni, iz katerega sta odnesla za dobrih 10 tisoč evrov cigaret različnih znamk, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Na podlagi zbiranja obvestil so ju celjski policisti prijeli in 26-letniku v stanovanju zasegli ukradene akumulatorje in cigarete.

Oba osumljena sta zasvojena s prepovedanimi drogami in specialna povratnika kaznivih dejanj premoženjske narave. Šestindvajsetletnik je bil v preteklosti že petkrat pravnomočno obsojen, 22-letnik pa je bil v preteklosti tudi že obravnavan zaradi storitve kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete.

Policisti so tokrat oba s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je 26-letniku odredil pripor, so še sporočili s Policijske uprave Celje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.