Celje: Lažni bombni preplah

Foto: Gregor Katič Bombni preplah v Celju. Foto: Gregor Katič Bombni preplah v Celju. Foto: Gregor Katič Bombni preplah v Celju. Foto: Gregor Katič Bombni preplah v Celju. Foto: Gregor Katič Bombni preplah v Celju. Foto: Gregor Katič Bombni preplah v Celju. Foto: Gregor Katič Bombni preplah v Celju. Foto: Gregor Katič Bombni preplah v Celju. Foto: Gregor Katič Bombni preplah v Celju.
Zaposleni na celjski občini so morali zaradi bombnega preplaha zapustiti delovna mesta. Izkazalo se je, da je bila prijava lažna.
Oglej si celoten članek

Klic o podtaknjeni bombi so na policiji prejeli danes okrog 12.30, je povedala tiskovna predstavnica Policijske uprave Celje Milena Trbulin.

Na kraj so odšli policisti Policijske postaje Celje, ki so zavarovali območje ter poskrbeli za varnost ljudi v občinski stavbi in njeni okolici. Prav tako so na kraj dejanja odšli celjski kriminalisti ter vodnik službenega psa s psom izurjenim za iskanje eksploziva.

Po končani preiskavi, ki se je zaključila ob 16. uri se je izkazalo, da je bila prijava lažna. Zato policisti s preiskavo nadaljujejo v smeri suma storitve kaznivega dejanja Zloraba znamenj za pomoč in nevarnost, so še sporočili s Policijske uprave Celje.

Morali so domov

Zaradi suma, da se v eni od stavb nahaja eksplozivno telo, so na celjski občini zaposlene poslali domov. "Okoli poldneva smo smo s strani policije dobili obvestilo, da bi se lahko v naši stavbi nahajalo eksplozivno telo. Zato smo v skaldu z navodili policistov izpraznili obe stavbi, tako stavbo Upravne enote kot občine. Zaposlenim je bil tako odvzet delovni dan. Napotili smo jih domov," so za Žurnal24 povedali na Mestni občini Celje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.