Celje: Oborožena neznanca oropala pošto

Foto: Shutterstock rop ropar
Dva zamaskirana in oborožena neznanca sta v petek okoli 18. ure oropala pošto na Ulici Frankolovskih žrtev v Celju.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili s Policijske uprave Celje, sta neznanca, visoka približno 175 in 185 centimetrov, v poštne prostore vstopila tik pred zaprtjem ustanove, zagrozila zaposlenim, zahtevala denar in z njim pobegnila.

Tiste, ki so v petek okoli 18. ure v okolici pošte na omenjeni lokaciji opazili moška, ki ustrezata opisu, policija prosi za podatke, ki bi ji lahko pomagali pri njuni izsleditvi. Informacije naj sporočijo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimno številko policije 080 12 00.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:41 17. November 2018.

    ma sam da je pošta al pa banka..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.