Celjsko: Kradejo od zlatnine do orodja

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Minuli konec tedna so imeli na policisti na Celjskem veliko dela, saj so bili vlomilci zelo aktivni.
Oglej si celoten članek

Žalski policisti so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo na Oničevi ulici. Storilec je v hišo vlomil skozi vrata atrija. Ukradel je več vrednejših kosov zlatnine. 

Zlatnine si je zaželel tudi storilec, ki je v petek vlomil v hišo na Ponikvi. Vlomljeno je bilo tudi v hišo na Proseniškem, kjer pa lastniki hiše ničesar ne pogrešajo. 

Enako pestro je bilo tudi dogajanje v soboto. Neznani storilec je vlomil v stanovanjsko hišo v Šmatevžu na območju Žalca. Storilec je ukradel dva sefa in pri tem odnesel gotovino, ki je bila v enem izmed sefov. 

Vlomili v dve mizarski delavnici

Policisti Policijske postaje Šentjur so v Unišah obravnavali mizarsko delavnico. Storilec je pri tem odnesel več različnega mizarskega orodja. 

Starejšo mizarsko delavnico si je za svojo tarčo izbral tudi neznani storilec, ki je bil dejaven na območju Planine pri Sevnici. Iz delavnice je ukradel več starejših kosov orodja. 

S celjske policijske uprave poročajo tudi o treh vlomih v osebna vozila. Lastniki jeklenih konjičkov so ostali brez dveh navigacijskih kamer, monitorja vzvratne kamere in vrečke z oblačili.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.