Cencelj: Nisem izstopil zaradi užaljenosti

Foto: Žurnal24 Ivan Cencelj meni, da je bila Golobičeva izjava nekorektna in neprimerna.
Soustanovitelj stranke Zares Ivan Cencelj pojasnjuje, da iz Zares ni izstopil zaradi užaljenosti, kot meni predsednik stranke Gregor Golobič, pač pa zaradi Golobičeve neizpolnjene obljube o tesnem sodelovanju.
Oglej si celoten članek

"V stranko sem vstopil v upanju, da bo to res stranka nove politike, drugačna, poštena in iskrena do vseh slojev ljudi, posebno še do socialno ogroženih in nezaposlenih, ki jih je v današnjem času vedno več," je v sporočilu za javnost zapisal Ivan Cencelj. Poudarja, da v stranko ni vstopil zato, "ker bi se mu kaj obljubljalo".

Tako pri njegovem izstopu ne gre za za užaljenost, kot je to izjavil Gregor Golobič, temveč za neizpolnjene obljube, ki jo je dal sedanji predsednik o tesnem sodelovanju. Zato meni, da je bila Golobičeva izjava nekorektna in neprimerna.

Cencelj je sicer iz Zares izstopil v soboto, kot razlog pa v izstopni izjavi navedel neuresničitev obljub, med njimi, da bo delegiran na vidnejša mesta v organih stranke ter da bo vodil odbor za socialno politiko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.