Ganljive fotografije iz Šentjurja: Čeprav je okno vmes, je navezanost močnejša

Foto: Epa
Foto: Epa
Socialno distanco v domovih za starejše premagujejo na različne načine.
Oglej si celoten članek

V domovih za starejše so že v začetku januarja omejili obiske, da bi preprečili širjenje novega koronavirusa covid-19 med to najbolj ranljivo populacijo. A svojci uporabljajo drugačne načine, da kljub omejtivem ohranjajo stike. 

V Domu starejših Šentjur so objavili fotografije njihovih varovancev in svojcev, ki se srečujejo tako, da stojijo pred domom in se pogovarjajo s svojci po telefonu.

"Čeprav je stekleno okno vmes, je navezanost in bližina med materjo in sinom vseeno močnejša," so ob eni takšni objavi zapisali na Facebooku Doma starejših Šentjur. "Ne uspemo objavljati vseh ganljivih fotografij, ki nastanejo v tem času, vendar smo zaposleni vsakodnevno ganjeni in prevzeti nad videnim. Hvala vam, ker prihajate za poglede skozi okno, ker mahate na daleč, ker ste tukaj z nami, dragi svojci in prijatelji. Skupaj zmoremo, v to verjamemo."

xxx

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 04:04 31. Marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.