Cerkev pospešeno iz T-2

Foto: Žurnal24
Cerkev se bo iz družbe T-2 umaknila v nekaj dneh ali tednih.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski nadškof metropolit Anton Stres je napovedal, da se bo Cerkev umaknila iz družbe T-2. Za radio Ognjišče je napovedal, da naj bi bil umik le vprašanje dni ali tednov. Cerkev bi to storila že dolgo nazaj, če ne bi nastopila kriza, je še pojasnil Stres. Telekomunikacijski operater T-2 je sicer v večinski lasti cerkvenega Zvon ena holdinga.

Spomnimo – za T-2 so ob koncu lanskega leta vložili predlog za prisilno poravnavo. S tem naj bi sanirali večmilijonsko izgubo. Telekom pa je na mariborsko sodišče vložil predlog za stečaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.