Ceste po državi še vedno natrpane

Foto: Žurnal24 (Foto: Anja Ščuka)
Na Gorenjskem je povečan promet že ves dan. Na mejnih prehodih ni daljših čakalnih dob. Zastoji so tudi na hrvaških cestah.
Oglej si celoten članek

Tudi ta konec tedna beležimo daljše kolone na cestah. 

Popolne zapore
Zaradi del na cesti je popolna zapora na cesti Trzin - Mengeš v Trzinu na Mengeški cesti do 22. ure, obvoz je urejen na relaciji Mengeš - Srednje Jarše - Domžale - Trzin in obratno.

Po podatkih Prometno- informacijskega centra za državne ceste je zaradi prometne nesreče na cesti Portorož - Izola promet med Valeto in Strunjanom urejen izmenično enosmerno. Na pomurski avtocesti je zaradi okvare vozila oviran promet na izvozu Lendava iz smeri Madžarske.

Gost promet z zastoji je tudi na ljubljanski južni obvoznici pred priključkom Ljubljana- jug v smeri razcepa Malence. Zgoščen promet je na primorski avtocesti pred cestninsko postajo Log v smeri Ljubljane.

Povečan promet tudi na hrvaških cestah

Na Hrvaškem je promet povečan na avtocesti A1 v obe smeri zaradi prometne nesreče. Promet je povečan na vseh glavnih cestah po državi. Občasno so zastoji na Jadranski magistrali ter na dovoznih cestah do turističnih središč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.