Ceste terjale dve žrtvi

Foto: Žurnal24 policija
Na Ljubečni pri Celju je v nesreči umrl kolesar, na avtocesti Ljubljana-Maribor pa je v trčenju umrla ena oseba.
Oglej si celoten članek

Na Ljubečni pri Celju se je ob 20.10 zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena osebno vozilo in kolesar. Po prvih podatkih celjske policije je voznik osebnega vozila iz doslej neznanega vzroka kolesarja zbil po vozišču, zaradi hudih poškodb pa je kolesar umrl na kraju nesreče, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Na avtocesti Ljubljana-Maribor pri izvozu Arja vas iz smeri Šempetra pa se je nekaj minut po 21. uri zgodila huda prometna nesreča, v kateri je udeleženo pet vozil. Po navedbah tiskovne predstavnice PU Celje Milene Tribulin je po doslej zbranih podatkih umrla ena oseba, ni pa še znano, koliko je poškodovanih oseb. Avtocesta je med Šempetrom in Arjo vasjo do nadaljnjega zaprta za ves promet v obe smeri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.