Ceste terjale tri življenja

Foto: Profimedia prometna nesreča prevrnjen avtomobil
Letos na naših cestah že 60 mrtvih.
Oglej si celoten članek

V preteklem tednu so se na slovenskih cestah zgodile tri smrtne prometne nesreče, v katerih so umrle tri osebe.

Letos so slovenske ceste terjale 60 smrtnih žrtev, v enakem obdobju preteklega leta pa 81 smrtnih žrtev, so danes sporočili z Generalne policijske uprave.

Vse tri nesreče so se zgodile v nedeljo, ena na gorenjski avtocesti, v kateri je umrl hrvaški voznik kombija, in dve pa na Primorskem, ki sta bili usodni za 21-letnega voznika avtomobila in 34-letnega motorista.

V prometni nesreči, ki se je zgodila ob 4.40 na gorenjski avtocesti, je umrl voznik kombija, ki se je pred izvozom Lesce prevrnil na streho.

Na cesti med Razdrtim in Senožečami pa je 21-letni domačin nekaj po 8. uri zjutraj z osebnim avtomobilom zapeljal iz ovinka, peljal približno 200 metrov po brežini, zatem pa se je vozilo prevrnilo. Umrl je ne kraju nesreče.

Nekaj pred 13. uro se je zgodila še tretja smrtna prometna nesreča v nedeljo. Kot so sporočili s Policijske uprave Koper, je 34-letni motorist iz okolice Ajdovščine na cesti od Sežane proti Divači pri odcepu za Merče v ovinku zdrsnil s ceste in trčil v kamnit zid. Na kraju so ga reševalci oživljali, vendar neuspešno.

dezurni@zurnal24.si

 

* Fotografija je simbolična.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.