Ceste vzele dve življenji

Foto: PGD Litija prometna nesreča
Letos je na cestah umrlo že 48 ljudi, lani 62.
Oglej si celoten članek

V preteklem tednu sta se na slovenskih cestah zgodili dve smrtni prometni nesreči, v katerih sta umrli dve osebi. Letos so slovenske ceste terjale 48 smrtnih žrtev, v enakem obdobju preteklega leta pa 62, so danes sporočili z Generalne policijske uprave.

Nenavadno, a obe smrtni prometni nesreči sta se zgodili isti dan ob skoraj isti uri, v četrtek okrog sedmih zjutraj. 

V prvi je v Zgornjem Logu pri Litiji umrl 28-letni voznik osebnega vozila, ki je zapeljal na napačno stran vozišča in trčil v kombi, pred tem pa še oplazil avto, ki ga je vozil 29-letnik. 

Slovenija V hudi nesreči umrl voznik

V drugi prometni nesreči je v Mengšu umrla 71-letna voznica osebnega vozila znamke Škoda. V levem ovinku je peljala naravnost po makadamskem parkirišču in trčila v ograjo in steber. 

Slovenija Druga smrtna žrtev na naših cestah v enem dnevu

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:33 17. Julij 2018.

    Mene zanima , če se iz statistike brišejo nesreče , za katere se kasneje ugotovi z obdukcijo infarkt kot razlog …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.