Ceste vzele tri življenja

Foto: PGD Grosuplje Nesreča na avtocesti gasilci Foto: Profimedia Nesreča na primorki
Letos je na naših cestah umrlo že 93 ljudi, v enakem obdobju lani 85.
Oglej si celoten članek

V minulem tednu sta se na slovenskih cestah zgodili dve prometni nesreči s smrtnim izidom, v katerih so umrli trije ljudje.

Letos so slovenske ceste terjale 93 smrtnih žrtev, v enakem obdobju lani pa 85, so sporočili z Generalne policijske uprave.

Minuli četrtek se je na primorski avtocesti zgodila grozljiva prometna nesreča, v kateri sta umrla dva človeka.

"Voznika je zaradi neprilagojene hitrosti zaneslo, ko se je vračal na vozni pas, zato je trčil v odbojno ograjo," so sporočili s policije. Vozilo je začelo vrteti okoli svoje osi, tako da je trčil še v odbojno ograjo na prehitevalnem pasu. Pri tem je potnike vrglo iz vozila.

Življenje je izgubila tudi peška v Škofji Loki, v katero je trčil tovornjak.

"Okoliščine kažejo, da se je nesreča zgodila na parkirišču, ko je voznik tovornega vozila izvajal premik in pri tem trčil v starejšo peško," pojasnjuje Bojan Kos s PU Kranj. Peška je zaradi poškodb umrla na kraju nesreče.

dezurni@zurnal24.si


 


 




 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.