Ceste vzele življenje motorista

Foto: Profimedia Nesreča motorista (fotografija je simbolna).
Foto: Profimedia Nesreča motorista (fotografija je simbolna).
Do tragične nesreče je prišlo nekaj pred 17. uro.
Oglej si celoten članek

V prometni nesreči, ki se je zgodila popoldne v bližini odcepa za Završe na cesti Slovenj Gradec-Mislinja, je umrl 44-letni motorist, so sporočili iz Policijske uprave Celje.

Motorist, ki je vozil iz smeri Slovenj Gradca proti Mislinji, je izgubil oblast nad vozilom in padel. Pri padcu se je tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.

Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležili tudi preiskovalna sodnica in državna tožilka.

Letos so na območju Policijske uprave Celje v prometnih nesrečah umrli trije motoristi. Skupno je zaradi posledic prometnih nesreč letos na Celjskem in Koroškem umrlo 14 ljudi, so navedli na policiji.

*Fotografija je simbolična

Promet 20-letniku žal ni bilo več pomoči, 19-letnica v bolnišnici pijan za volanom Najprej na levo stran ceste, nato na travo, na koncu se je zaletel v kup kamenja

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.