Ceste zahtevale prvo smrtno žrtev letos

Foto: PGD Litija
Foto: PGD Litija
Zjutraj je na regionalni cesti na območju Litije prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je prišlo do prve žrtve prometa letos.
Oglej si celoten članek

Do prometne nesreče je prišlo na regionalni cesti v Spodnjem Logu pri Litiji v smeri Zagorja; policija je bila o njej obveščena okrog 7.40.

Po do sedaj zbranih obvestilih in ugotovitvah ogleda kraja nesreče je znano, da sta bila v nesreči udeležena 40-letna voznica osebnega vozila Suzuki Swift in 37-letni voznik tovornega vozila Renault. Do trčenja med njima je prišlo, ko je voznica iz do sedaj še neznanega vzroka zapeljala iz kolone vozil (bila je zadnja v koloni), v trenutku ko je pravilno nasproti pripeljal voznik tovornega vozila.

Osebno vozilo je ob trčenju odbilo v obcestni jarek, kjer je obstalo. 40-letnica je zaradi posledic poškodb umrla na kraju nesreče.

Foto: PGD Litija Nesreča pri Litiji

Foto: PGD Litija Nesreča pri Litiji

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 14:35 8. Januar 2016.

    Ni rečeno , da je želela prehitevati , morda je samo dohitela kolono in na ledeni cesti preveč zabremzala!

  • 18:43 7. Januar 2016.

    nikoli več se ji ne bo tako mudilo...

  • 18:43 7. Januar 2016.

    nikoli več se ji ne bo tako mudilo...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.