Cirkus na seji v Ilirski Bistrici

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Župan Ilirske Bistrice Emil Rojc je med marčevsko sejo izgubil živce.
Oglej si celoten članek

Na marčevski seji ilirskobistriškega občinskega sveta je bilo veselo. V lase sta si namreč skočila župan Emil Rojc in Anton Šenkinc, svetnik Liste neodvisnih občanov krajevnih skupnosti.

Slednji mu je namreč skočil v besedo in mu očital nesposobnost. "Molči! Jebemtiš, sto bogov,“ je Rojc zabrusil Šenkincu. Ta mu ni ostal dolžen in mu rekel, da se skriva za otroki. "Ti pa za kobilami,“ mu je odvrnil župan.

Njun besedni dvoboj si lahko ogledate TUKAJ.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 07:31 6. April 2013.

    mi smo čist gotovi...ni nam pomoči, Stari prdci mislijo da vodijo ,a uničujejo vse!! In kako naprej??Na bolje?? mislim da …

  • 02:09 6. April 2013.

    In takšni ljudje vodijo občine, krajevne skupnosti in državo ... Obnašajo se na ravni najstnikov, ko je en bolj pameten …

  • 22:33 5. April 2013.

    Po posnetku sodeč, to ni bila izguba živcev, ampak čisto šikaniranje in ustrahovanje... Odstop

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.