Članstvo SD za vstop v koalicijo

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
97-odstotkov članstva SD za to, da se stranka pridruži vladni koaliciji.
Oglej si celoten članek

Danes so se v 58 območnih organizacijah Socialnih demokratov zbori članstva odločali, ali naj stranka vstopi v vladno koalicijo. "Večinska odločitev članic in članov Socialnih demokratov je bila, da stranka vstopi v koalicijo ter s tem v 12. Vlado Republike Slovenije in da ministri iz vrst SD tudi prevzamejo odgovornost za sodelovanje pri vodenju države,“ so sporočili iz SD.

Prihodnji teden bodo odločitev članstva potrdila tudi konferenca SD. Kot je še pojasnil predsednik stranke Dejan Židan, “bomo Socialni demokrati z našim trdim delom v naslednjem obdobju dokazali, da smo na strani ljudi, ki živijo od svojega dela, da ščitimo upokojence, mladino in brezposelne ter bomo z vstopom v koalicijo prevzeli naš del odgovornosti za prihodnost Slovenije in vseh njenih ljudi."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.