Človek - zastava na 360-metrskem dimniku nad Trbovljami

Foto: Youtube/Dominik SKY
Foto: Youtube/Dominik SKY
Eden najbolj atraktivnih kaskaderjev, ki jih premore ta hip Slovenija, je znova udaril. Dominik "Sky" Starašinič se je povzpel na 360 metrski dimnik nad Trbovljami in tam naredil človeško zastavo.
Oglej si celoten članek

Dominik Starašinič je človek, o katerem je po zaslugi njegovih videoposnetkov doslej slišal že dobršen del sveta.

Pred dvema dnema pa je objavil nov posnetek. Brez varoval se je povzpel na najvišji dimnik v Evropi v Trbovljah. Nič tako posebnega, kar ne bi pred njim storili že mnogi, a je Dominik na vrhu dimnika uprizoril še sapo jemajočo gimnastično figuro "zastave." Kulisa je bila res nekaj posebnega. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.