Cockta odslej hrvaška

Foto: Žurnal24 V Atlantic Grupi so že oktobra zagotovili, da bo denar nakazan novembra. (Foto:
Hrvaška družba Atlantic Grupa je pri oddaji zavezujočih ponudb za nakup 95-odstotnega deleža Droge Kolinske ponudila največ. S tem naj bi bil rešen tudi Istrabenz.
Oglej si celoten članek

Atlantic Grupa, ki je v večinski lasti Emila Tedeschija, je pri oddaji zavezujočih ponudb za nakup 95-odstotnega deleža Droge Kolinske Istrabenzu ponudila največ.

Kot poročajo Finance, naj bi koprski holding Istrabenz v kratkem sporočil, da bodo Drogo Kolinsko prodali omenjeni hrvaški družbi ter da bi bil v tem primeru verjetno rešen tudi Istrabenz.

Droga Kolinska sicer vodi znamke Barcaffe, Grand kafa, Smoki, Soko Štark, Cockta, Donat Mg in paštete Argeta. Kot poroča HRT, je to simbolično največji prevzem nehrvaške družbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.