Cordon Blue in perutničke s Ptuja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
McDonald's Slovenija je obnovil sodelovanje s Perutnino Ptuj.
Oglej si celoten članek

McDonald's Slovenija je obnovil sodelovanje s Perutnino Ptuj in predstavil dva nova izdelka, ki prihajata od ptujskega mesnega predelovalca. "Še posebej smo veseli, ker gre za podjetje, katerega prepoznavni znak je kvaliteta piščančjih izdelkov in nam ni potrebno poudarjati, da izpolnjujejo visoke standarde McDonald'sa," so zapisali v sporočilu za javnost.

Kot poudarjajo, sodelovanje med McDonald's in Perutnino Ptuj traja že več kot 20 let. Perutnina Ptuj kontinuirano dobavlja sistemu McDonald's bodisi meso (kot surovino za končne izdelke) bodisi končne proizvode. V obdobju zadnjih sedmih let je Perutnina Ptuj McDonald'su dobavljala le meso, ne pa tudi končnih proizvodov. "Gre za posledico spremenjene strategije delovanja McDonalds'a v Evropi, s katero je ogranil le največje evropske dobavitelje in zapolnil lastne proizvodne kapacitete," so sporočili z McDonaldsa. Zdaj so skupaj razvili dav nova izdelka piščančji Cordon Blue in perutničke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:33 5. Februar 2015.

    Nahranite raka v sebi, dober tek!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.