Črnec oropal pošto v Slovenskih goricah

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Policisti na območju Svete Trojice iščejo temnopoltega roparja.
Oglej si celoten članek

Nekaj minut pred peto uro popoldne je v poštno poslovalnico na Sveti Trojici v Slovenskih goricah vstopil oborožen ropar. "Gre za temnopoltega moškega, torej črneca, ki je star okrog 30 let," pove Miran Šadl z mariborske policijske uprave, ki dodaja, da zaradi interesa preiskave ne more povedati niti to, kaj je ropar ukradel, niti tega, kakšno orožje je uporabljal.

Temnopoltega neznanca policisti v Slovenskih goricah še vedno iščejo. "Ob ropu je bil oblečen v temna oblačila, preko glave je imel poveznjeno kapuco," še dodaja Šadl.

Poziv: Vse, ki bi morebiti karkoli vedeli o dejanju ali storilcu, ki je zaradi svoje temne polti verjetno neobičajen v tem okolju, policija prosi, da to sporočijo na telefonsko številko 113 ali na anonimno telefonsko številko policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 00:12 1. December 2014.

    črnEca? resno?!

  • 20:07 28. November 2014.

    haha. toti črnec malo drugače govori svahili, kot osrednjeslovenski črnc?

  • 18:15 28. November 2014.

    To ti je taj, koji ti je ženu namagario !!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.