Črnigoj je zaporniški knjižničar

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Dušan Črnigoj je po enem mesecu v zaporu že postal vodja knjižnice.
Oglej si celoten članek

Dušan Črnigoj, nekdanji direktor Primorja, ki v koprskem zaporu prestaja 14-mesečno zaporno kazen, je prevzel mesto vodje knjižnice, poročajo Primorske novice.

To je novinarjem povedal pravosodni minister Senko Pličanič, ki je včeraj obiskal koprske zapore, da bi nagradil zaposlene, ki so pomagali ob julijskem požaru v eni od zaporniških celic. "Zdel se mi je čisto zadovoljen, pri njem nisem zaznal hude zamorjenosti. Prav nasprotno," je o Črnigoju dejal Pličanič. In dodal, da priložnosti za pogovor nista imela, bežno srečanje je trajalo le nekaj sekund.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 12:32 20. Avgust 2013.

    Kaj pa ,če bi ga dali za OSEBNEGA SVETOVALCA G.PREDSEDNIKU PAHORJU ki je nekakšen zavetnik LOPOVOV IN TAJKUNOV.Gospo DIMIC pa …

  • 15:34 8. Avgust 2013.

    sramotno poniževanje obsojencev dobro teče podržaju ,kje so pa drugi ,ki si želijo na p.o.o.

  • 12:14 8. Avgust 2013.

    Čez par mesecev bo že direktor zaporov, čez leto bo zamenjal Pličaniča lopov je lopov pa naj bo na svobodi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.