Črnigoj na čelo Primorje Holdinga

Foto: Žurnal24 (Foto: BOBO)
Dušan Črnigoj bo na čelu Primorja oddelal še en petletni mandat.
Oglej si celoten članek

Nadzorni svet Primorja, ki se je danes sestal v dopolnjeni sestavi, je za novega direktorja družbe Primorje Holding za petletno mandatno obdobje imenoval Dušana Črnigoja.

Nadzorniki družbe Primorje Holding so izvolili tudi svojega predsednika; to je postal Gorazd Humar, njegov namestnik pa je Mitja Čotar. Ostali člani nadzornega sveta so Marjan Mučič, Miran Lavrenčič in Gašper Marc.

Doslej je Primorje Holding, ki je lastnik ajdovskega gradbenega podjetja Primorje, vodil Humar. Družbo Primorje Holding je ustanovila skupina zaposlenih v Primorju na čelu s Črnigojem, ki je tudi prvi mož Primorja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.