Črnomelj: Mrtvo pijana se je zaletela in pobegnila

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Črnomaljski policisti so bili obveščeni o poškodbi prometne signalizacije v Črnomlju. Opravili so ogled in ugotovili, da je neznani voznik osebnega avtomobila trčil v prometno signalizacijo in odpeljal s kraja nesreče.
Oglej si celoten članek

Na podlagi najdenih sledi in z zbiranjem obvestil so v Črnomlju izsledili pobeglo 32-letno voznico in ji zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. 

V litru izdihanega zraka je imela 1,64 miligramov alkohola (3,41 g/kg). Povzročiteljici nesreče so odvzeli vozniško dovoljenje in jo predali zdravstveni službi. 

Na sodišče bodo zoper 32-letno kršiteljico naslovili obdolžilni predlog zaradi vožnje pod vplivom alkohola, povzročitve prometne nesreče zaradi vožnje po levi strani vozišča in pobega s kraja prometne nesreče.

dezurni@zurmal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:31 24. Maj 2016.

    Zanimiva speljanka ; MRTVO PIJAN ? Ali si mrtev ali pijan ,bi rekel pokojni Toporišič .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.