"Čudežno preživela"

Foto: Žurnal24 (Foto: bralec)
"Voznik in sopotnik sta čudežno preživela," pravi naš bralec, ki je bil priča prometni nesreči na avtocesti na izvozu za Grosuplje pri hotelu Kongo.
Oglej si celoten članek

Čeprav je pločevina hudo zverižena, pa so jo vsi odnesli le z lažjimi poškodbami. "Nesreča se je zgodilo ob 12:40, vendar nihče ni bil huje poškodovan," so nam potrdili na policiji.

Voznik osebnega avtomobila je, kot kaže, izgubil kontrolo nad vozilom, treščil ob bankino in se nekajkrat prevrnil. Reševalci so voznika in sopotnika odpeljali v bolnišnico, a kot rečeno, hujših poškodb nista utrpela.

Se je pa na tem odseku avtoceste nabrala večkilometrska kolona. Promet je normalno stekel šele po dveh urah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.