Cvikl za slab milijon prodaja vilo

Foto: Žurnal24 Milan M. Cvikl (Foto: Saša Despot)
Milan M. Cvikl pred odhodom v Luksemburg za slab milijon evrov prodaja svojo vilo v ljubljanskih Dravljah.
Oglej si celoten članek

Dosedanji generalni sekretar vlade, kmalu pa revizor Evropskega računskega sodišča v Luksemburgu Milan M. Cvikl še pred selitvijo prodaja 345 kvadratnih metrov veliko hišo na Čebelarski ulici, poroča pozareport.si.

Cena, ki jo želi za Cviklovo domovanje iztržiti nepremičninska agencija, je 950.000 evrov. K hiši spada še 520 kvadratnih metrov zemljišča, na katerem je možnost parkiranja 10 vozil. V opisu med drugim piše, da so v hiši tri polno opremljene kopalnice, štiri WC-ji, trije balkoni in dve terasi. Hiša je bila zgrajena 1995, Cvikl pa je njen prvi lastnik.

 

Spomnimo, Cviklov dom se je znašel v ospredju lani poleti, potem ko se je izkazalo, da sta vanj vlomila Cviklova otroka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.