Cvikla na Šosu zaposlili

Foto: Žurnal24
Plača. Na študentski organizaciji pravijo, da gre za osebni podatek.
Oglej si celoten članek

Študenti. Elvis Cvikl, do zdaj član predsedstva Študentske organizacije Slovenije (Šos), je konec aprila zasedel delovno mesto strokovnega sodelavca s področja organizacije in vodenja poslovnih procesov na Šosu.

Statusa ne potrebuje več
Tridesetletni Cvikl je bil do zdaj član predsedstva Šos, za kar je moral imeti ob izvolitvi tudi študentski status, o čemer smo v Žurnalu24 pisali konec februarja. Za zdajšnje delovno mesto statusa ne potrebuje več, na Šosu pa pojasnjujejo, da je Cvikl zdaj zadolžen za implementacijo novega sistema študentske prehrane.

Ostaja generalni sekretar
Dodaten razlog je tudi dejstvo, da je Šos že od lanskega julija brez generalnega sekretarja. Ker morajo ob odsotnosti generalnega sekretarja njegove naloge opravljati predsedniki Študentskih organizacij Univerz (ŠOU) ter predsednik Sveta študentskih klubov, so ti določene naloge zaradi nujnosti morali prenesti na eno osebo – Cvikla. Na vprašanje, ali bo Šos kljub dodatnemu delovnemu mestu še vedno potreboval generalnega sekretarja, odgovarjajo, da bo. Kakšna je Cviklova plača (plača generalnega sekretarja je lani znašala 1.800 evrov neto), niso razkrili, saj gre za osebni podatek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.