Da bi iz majhnega zraslo veliko

Foto: Frutek Frutek Foto: Frutek Frutek Foto: Frutek Frutek
Zavedamo se, da ste pri izbiri tistega, kar je namenjeno vašemu otroku, izjemno pazljivi in odgovorni.
Oglej si celoten članek

Temu sledimo tudi v podjetju Fructal, kjer že več kot 40 let razvijamo sokove in kašice za najmlajše. Znanje in izkušnje strokovnjakov  za prehrano otrok, spremljanje in ustvarjanje trendov v prehrani, namenjeni našim najmlajšim, združujemo v širokem asortimentu izdelkov Frutek.

Klub Frutek

Da bi vez s starši najmlajših še utrdili, smo v letošnjem letu predstavili novost – Klub Frutek. Članom bodo na voljo ekskluzivne informativne in poučne vsebine, lahko se bodo brezplačno udeležili družabnih in poučnih srečanj, prejemali bodo obvestila o ugodnostih in promocijah izdelkov Frutek in še mnogo več. Članstvo v klubu je brezplačno, novi člani pa prejmejo tudi praktično darilo.

Član Kluba Frutek postanete hitro in preprosto, dovolj je le klik na spletni obrazec.

Novo

S ponosom vas vabimo tudi k ogledu našega novega TV-oglasa. Razigrani kobacaji vas bodo zagotovo očarali.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.