Da je okradena, se je zavedla šele popoldne

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
V stanovanje prišli pod pretvezo, da prodajata masažne izdelke.
Oglej si celoten članek

Ljubljanske policiste so včerajokoli pol pete ure popoldne obveščeni o tatvini denarja iz stanovanja na Celovški cesti, ki sta ga osumljeni dve neznani ženski.

Šele takrat se je zavedla, da je ukradena ...

Po do sedaj zbranih obvestilih je znano, da sta tega dne okrog 11. ure s pretvezo prodaje masažnih izdelkov vstopili v stanovanje in pri tem zamotili oškodovanko ter jo okradli.  Da je bila okradena, je ugotovila šele v popoldanskem času, ko je nato obvestila policijo.

Opis oseb

Prva ženksa je stara med 35 in 45 leti, manjše okrogle postave, nosila je očala z dioptrijo, na glavi je imela klobuk. Med 35 in 45 leti je glede na opis oškodovanke stara tudi druga ženksa, ki je manjše postave in ima temnejše lase.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.