Da ne bo incidentov, še v petek

Foto: Žurnal24 Ian F., eden izmed nastopajočih didžejev, je presenečen zaradi velikega zanimanj
Gavioli. Dodaten večer zaradi izjemnega zanimanja. Sobota razprodana.
Oglej si celoten članek
Naval na vstopnice

Omejene.
Da bi preprečili nevšečnosti, so organizatorji omejili število vstopnic in raje organizirali dva večera z enakim programom. Vstopnice za soboto je mogoče kupiti le še prek zasebnih oglasov, za petek pa jih še prodajajo na prodajnih mestih Eventima in spletu.

Po več mesecih je za soboto napovedano vnovično odprtje vrat Ambasade Gavioli, meke obalne klubske scene. Zanimanje za prireditev je ogromno, število obiskovalcev pa omejeno, in vstopnice za sobotni dogodek so razprodali v rekordnem času.

Organizatorji Fetch the Vibe so se zato odločili za dodaten, petkov večer. Razlog za to je skrb za varnost obiskovalcev (teh naj bi šlo v objekt največ 2.500) in preprečevanje morebitnih incidentov. Vstopnina je 20 evrov v predprodaji, na spletni strani Bolha.com pa nekateri vstopnice ponujajo tudi po 35 evrov in več.

Program ostaja nespremenjen, vzroke za izbiro datuma dodatnega večera pa nam je pojasnil obalni didžej in stari znanec Ambasade Gavioli Ian F.: “Ker smo vsi didžeji naslednji konec tedna zasedeni, je bila edina alternativa ta petek.” Je namreč le eden od didžejev, ki jih bo

20 evrov je vstopnina v predprodaji, na Bolha.com pa nekateri vstopnice prodajajo po 35 evrov in več.

mogoče slišati na prireditvi. “Tudi sam sem zelo presenečen nad tako velikim odzivom,” je dodal. Abasada Gavioli petnajsto sezono začenja pod novo upravo, po debelem desetletju pa se vračata tudi legendi Valentino Kanzyani in Umek, ki bosta glavni zvezdi večera.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.