Da ne bo treba čez hrib

Foto: Žurnal24 Naložba v samopostrežno črpalko je KZ Trebnje stala dobrih 40 tisočakov. (Foto:
Nova črpalka. Odprli so jo zaradi prevelike oddaljenosti.
Oglej si celoten članek

Na pobudo članov iz zadružne enote Dobrnič so se v Kmetijski zadrugi (KZ) Trebnje odločili za postavitev samopostrežne črpalke za točenje plinskega olja D2 s kapaciteto 15 tisoč litrov, je povedal direktor Ludvik Jerman. Namenjena je predvsem članom zadruge, pa tudi drugim traktoristom iz dobrniške doline. “Preveč so oddaljeni od preostalih črpalk, do najbližje je vmes še hrib,” je izpostavil in dodal, da je črpalka odprta dan in noč. Plača se lahko kar v trgovini ali s posebno kartico, ki se tam dobi.

KZ Trebnje je že lani odprla samopostrežno črpalko na Veliki Loki, ker od Trebnjega do Ivančne Gorice ni bilo nobene črpalke, kar je traktoristom povzročalo 
veliko preglavic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.