Dali patronatske izjave

Foto: Žurnal24 Patronatska izjava je posebna oblika zavarovanja terjatve, podobna poroštvu, ki
Nadškofija. Vztrajajo pri treh zastavljenih nepremičninah.
Oglej si celoten članek

Mariborska nadškofija še vedno trdi, da je za družbe v njeni lasti zastavila samo tri nepremičnine in ne več, kot se je zadnje dni pojavljala informacija v javnosti.

Izjave brez zastav
“Nadškofija je zastavila tri nepremičnine, in sicer samo za Gospodarstvo Rast kot pomoč pri sanaciji. Poleg tega je dala nekaj patronatskih izjav za Gospodarstvo Rast, in sicer brez konkretnih zastav in brez neposrednih finančnih obveznosti,” je pojasnil tiskovni predstavnik nadškofije. Kot smo že poročali, je nadškofija zastavila samostan Studenice, orglarsko delavnico v Hočah in dela objekta v središču mesta, kar naj bi po njihovih trditvah znašalo tri milijone evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.