Dan D bo 16. oktobra

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Spletna stran za tehnološke novice Re/code je v petek sporočila, da bo podjetje Apple po uspešnem lansiranju novih pametnih telefonov iPhone, 16. oktobra naznanilo tudi nove različice tabličnih računalnikov iPad.
Oglej si celoten članek

Dogodek o katerem poroča Re/code naj bi se zgodil na sedežu Appla v kalifornijskem Cupertinu. Apple ima danes 26,9-odstotni tržni delež tabličnih računalnikov s svojimi iPadi, vendar pa je ta od lani padel s 33 odstotkov, ker so konkurenčni proizvajalci androidov vse bolj uspešni. Zadnja različica ipada je šla v promet oktobra lani.

Tiskovna agencija dpa poroča, da bo 16. oktobra Apple morda objavil tudi svoj nov operacijski sistem OS X Yosemite in morda tudi nov iMac računalnik.

Prodaja novih iPhonov 6 in 6 Plus je bila rekordna, saj je šlo v prvih treh dneh v promet deset milijonov napravic z večjim ekranom, s katerimi želi Apple premagati konkurenco Samsunga in drugih proizvajalcev pametnih telefonov z bolj preglednim večjim ekranom, kot so jih premogle starejše različice iPhonov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.