Dan športa in zabave

Foto: Žurnal24 Na Dnevu športa in zabave ni manjkalo plesnih popestritev. Hip hop mame in ata s
Tradicionalna prireditev. Dogajanje znova paša za oči.
Oglej si celoten članek

Ponosen sem na naše športnike in športnice ter uspehe, s katerimi zastopajo našo šolo v državi. S svojimi dejavnostmi pa pripomorejo tudi k višji kulturni ozaveščenosti,” je včeraj dejal Štefan David, direktor Šolskega centra Novo mesto.

Dan športa in zabave je že tradicionalno umeščen v čas sredi veselega decembra. Poleg dijakov in profesorjev na prireditvi sodelujejo predstavniki Slovenske vojske in Zavoda ŠKL ter bivši športniki, ki so obiskovali šolski center. Letos so ga pripravili petič. V sproščenem vzdušju so se sodelujoči pomerili v košarki, odbojki in nogometu, gledalce pa so zabavali še akrobati Leteči norci, plesalke Afne, harmonikarji in plesalci Plesnega studia Novo mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.