Dan za prostovoljstvo

Foto: Žurnal24 Kot prostovoljec boste lahko med drugim spremljali paraplegike na vozičkih pri o
Akcija. V soboto imate možnost za nekajurno prostovoljstvo.
Oglej si celoten članek

Novo mesto. Osem nevladnih organizacij bo to soboto omogočilo, da se v njihove dejavnosti vključite tudi vi in za nekaj ur postanete prostovoljec. "Dan, ki je lani potekal prvič, letos pa ga pripravljamo ob evropskem letu prostovoljstva, je namenjen pozitivnim spremembam v naših lokalnih skupnostih," je povedala Tina Cigler iz Društva za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto.

Poleg drugega boste lahko delali z otroki v romskem naselju Brezje, čistili okolico partizanskega spomenika pri Svetem Roku, opravljali spomladanska dela v taboru mladih Mojca, pomagali starejšemu gospodu na domu, urejali humanitarni center ... Če se boste odločili pomagati, se prijavite na 041 925 405 ali na info@prostovoljec.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.