Danes Gašpar Mišič pride v službo

Foto: Suzana Kos Slovenija 13.04.14, Gaspar Gaspar Misic, pretekli predsednik uprave Luke Koper,
Gašpar Gašpar Mišič. Odstavljenega predsednika uprave bi lahko iz Luke Koper pospremili varnostniki.
Oglej si celoten članek

"Brez populizma, prosim. Ne mešajte hrušk in jabolk pa pozdravite svojega urednika," je odgovoril Mladen Jovičič iz sindikata žerjavistov in član nadzornega sveta Luke Koper, ko smo ga vprašali, ali se bo delovni teden začel mirno in ali bodo v sindikatu problematizirali petkovo odstavitev Gašparja Gašparja Mišiča.

Po seji nadzornikov je namreč Jovičič dejal, da so morali najprej ugotoviti, da je statut družbe nezakonit, da so ga sploh lahko odstavili.

Gašpar Mišič svojo odstavitev ocenjuje kot nezakonito; danes bi moral sicer opraviti primopredajo s svojim naslednikom, a bi lahko prišel v službo kot običajno. Če tega namreč ne bi storil, bi priznal zakonitost sklepa o odstavitvi. Statut Luke Koper določa, da je odločitev sprejeta, če dobi pet glasov 
podpore.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:09 14. April 2014.

    Mišić odstranjem Popović obsojen, končno demokracija prevladuje, samo tako naprej!!

  • 12:19 14. April 2014.

    KOLIKO ZNAŠA ODPRAVNINA

  • 08:52 14. April 2014.

    Beppe Grillo – ekskluzivni intervju<br />“Ti bom že jaz pokazal Evropo” je naslov seriji predstav Beppe Grilla, vodje Gibanja 5 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.