Danes informativni dnevi

Foto: Anže Petkovšek Informativni dnevi Foto: Anže Petkovšek Informativni dnevi Foto: Anže Petkovšek Informativni dnevi Foto: Anže Petkovšek Informativni dnevi Foto: Anže Petkovšek Informativni dnevi Foto: Žurnal24 Ljubljana 12.02.10 informativni dan na fakultetah, srednjesolci, FF, predavalnic
Novost. Letos prvič študijski program dizajn inženiring.
Oglej si celoten članek

Na slovenskih fakultetah in srednjih šolah bodo danes in jutri informativni dnevi, največ bodočih dijakov in študentov pa pričakujejo v Ljubljani.

Na tamkajšnji univerzi so kljub zmanjšanemu številu vpisnih mest napovedali nov študijski program fakultete za strojništvo ter akademije za likovno umetnost in oblikovanje, dizajn inženiring. Znova bo razpisan program logopedija in surdopedagogika.

Na mariborski univerzi je letos za četrtino manj razpisanih mest kot pred dvema letoma. Letos ne bo razpisanih vpisnih mest za gospodarsko inženirstvo, smer elektrotehnika, in za prometno inženirstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.