Danes na glavne ceste le, če res morate

Foto: Prometno-informacijski center
Foto: Prometno-informacijski center
Napoved gostote prometa obljublja enega najbolj obremenjenih dni v letu. Stanje na cestah to že odraža.
Oglej si celoten članek

Prometni koledar Prometno-informacijskega centra je za današnji dan obarvan v rdečo barvo, kar je najvišja, četrta stopnja pričakovane gostote prometa. Mnogi danes zaključujejo poletni dopust, hkrati se v delu Nemčije končujejo počitnice. 

Predvsem se bo gost promet prek vsega dne odvijal iz turističnih krajev proti urbanim središčem. Potrebni sta strpnost in vzdrževanje varnostne razdalje. 

Na nekaterih mejnih prehodih s Hrvaško se čaka tudi do dve uri, kot na primer na prehodih Obrežje in Gruškovje za vstop ter na Jelšanah za izstop iz države. 

Čakalna doba je tudi na mejnih prehodih Sečovlje, Dobovec, Dragonja, Starod, Metlika, Obrežje in Gruškovje.

Pred predorom Karavanke sta zastoja v obe smeri. Predor zaradi varnosti v smeri proti Sloveniji občasno zapirajo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.