Danes najbolj vroč dan, že jutri drugače, prihodnji teden izrazita sprememba

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vremenoslovci za danes napovedujejo temperature od 30 do 35 stopinj Celzija. Že zjutraj ob sedmih so bile temperature višje kot prejšnje dni.
Oglej si celoten članek

Danes bo pretežno jasno in vroče. Čez dan bo pihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 30 do 35 stopinj Celzija, napovedujejo meteorologi na Arsu.

Foto: Arso Vreme

Nadaljujejo, da bo jutri dokaj sončno, popoldne in zvečer pa bodo predvsem v severni polovici Slovenije krajevne nevihte, ki se bodo nadaljevale v noč. Zapihal bo severovzhodni veter, pozno zvečer na Primorskem šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 15 do 20, najvišje dnevne od 26 do 30, na Primorskem do 33 stopinj.

V četrtek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, predvsem v gorskem svetu bo popoldne možna kakšna ploha ali nevihta. V petek bo povečini sončno.

Napoved od 31. julija do 5. avgusta

Od petka do nedelje kaže, da bo nad našimi kraji vztrajalo šibko območje visokega zračnega tlaka, v prvi polovici prihodnjega tedna pa kaže, na izrazit prehod hladne fronte in nastanek sekundarnega ciklona v severnem Sredozemlju.

V petek in soboto kaže na sončno in toplo vreme. Najvišje dnevne temperature bodo okoli 30 °C. Tudi v nedeljo še kaže na sončno in toplo vreme, verjetnost za plohe in nevihte pa je nekoliko povišana. V prvi polovici prihodnjega tedna je povečana verjetnost za padavine, deloma nevihte.

Foto: Arso Arso preglednica

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:47 29. Julij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun

  • 14:23 28. Julij 2020.

    Pripravite bunde in zimske gume.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.