Danes ponekod sneg

Foto: Žurnal24 Predvsem v severnem delu države bo danes snežilo. (Foto: Dejan Mijović)
Konec iztekajočega tedna bo ponekod v znamenju snega. Po napovedih vremenoslovcev bo rahlo snežilo le na severu države. Do konca tedna pa nas čaka bolj oblačno vreme.
Oglej si celoten članek

Rahle padavine se bodo tako čez dan pojavljale predvsem v zahodni Sloveniji, na severu države pa lahko pričakujemo rahlo sneženje.

Kot je za zurnal24.si dejal dežurni meteorolog, bo lahko lokalno v višjeležečih krajih države zapadlo nekaj centimetrov snega.

Bolj kislo vreme se bo nadaljevalo tudi v tednu, ki nam sledi. V začetku tedna se bodo predvem v zahodni in deloma osrednji Sloveniji občasno pojavljale manjše padavine, ki se bodo v sredo popoldne nekoliko okrepile in se razširile na ostale dele države. Po nižinah bo večinoma deževalo.

Na Agenciji za okolje RS so še dejali, da trenutno ne kaže, da bi se vreme proti koncu tedna izboljšalo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.