Danes še konkreten dež, potem suho

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Danes še dež, meja sneženja se bo spuščala. Potem do konca tedna suho.
Oglej si celoten članek

Začetek delovnega tedna bo oblačen, dopoldne bo nekaj dežja v severovzhodni Sloveniji, popoldne pa predvsem na zahodu. Zvečer se bodo padavine na zahodu okrepile in v noči na jutri razširile nad vso Slovenijo. "Dež bo kar konkreten," pravi Andrej Velkavrh z Arsa. Meja sneženja se bo spustila do nadmorske višine okoli 1300 m, v Gornjesavski dolini pa tudi nižje.

Jutri bo sprva oblačno. Padavine bodo zjutraj večinoma ponehale, občasno se bodo pojavljale še predvsem v zahodnih in v osrednjih krajih, deloma kot krajevne plohe. V sredo se bo nato delno zjasnilo, v četrtek bo že večinoma sončno. "Do konca tedna ali pa še dlje bo nato suho," še napoveduje Velkavrh.

10-dnevna vremenska napoved kaže, da bo oblačno, vendar suho, še vsaj do prihodnje srede.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.