Danes še toplo, v noči na četrtek sneg

Foto: Krvavec
Foto: Krvavec
Današnje mrzlo jutro napoveduje pravo jesen. Jutri močnejši nalivi, v noči na četrtek pa bo hribe že pobelil sneg.
Oglej si celoten članek

Dan smo začeli s precej svežim jutrom, V Kočevju so naprimer ob sedmih zjutraj namerili le dve stopinji Celzija, V Ljubljani šest,  v Portorožu, pa je bilo le še devet stopinj:


"Današnje jutro je nekakšen uvod, čeprav se bo danes čez dan še prijetno segrelo,"
je še o zadnjih toplejših sončnih žarkih v tem letu dejal Brane Gregorčič z Agencije za okolje RS ( Arso) in za jutri, ko je prvi jesenski dan, napovedal padavine z močnejšimi nalivi. Najprej bo deževalo na vzhodu, padavine pa se bodo popoldne razširile še proti zahodu države.

Glavnina hladnega zraka s severovzhodnim vetrom pa pride k nam v noči na četrtek:"Na območju Julijskih Alp in zahodnih Karavank se bo snežna odeja spustila tja do 1200 metrov. V četrtek bo oblačno, dež bo slabel, dnevne temperature pa le do 14 stopinj Celzija," je napovedal dežurni prognostik Gregorčič in dodal, da bo če vikend sicer suho, vendar precej bolj sveže. 


dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.