Deček je bil v času nesreče sam

Foto: Žurnal24 Po naših neuradnih informacijah je fantek utrpel poškodbe glave, ki so bile tako
Policija je sporočila, da je bil petletnik, ki je včeraj popoldne utonil v reki Kokra pri Preddvoru na Gorenjskem, v času nesreče sam.
Oglej si celoten članek

V nedeljo okoli 12.45 je v okolici Preddvora petletni fantek padel z nabrežja in se hudo poškodoval. Po naših neuradnih informacijah je šlo za poškodbe glave, ki so bile tako hude, da jim je podlegel še pred prihodom policije. "Po do sedaj zbranih obvestilih je bil otrok v času nesreče sam," nam je sporočil Leon Keder, tiskovni predstavnik Policijske uprave Kranj.

Na kraj dogodka sta prišli okrožna državna tožilka in dežurna preiskovalna sodnica, ki je tudi prevzela ogled kraja nesreče. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo v cilju ugotovitve vseh okoliščin nesreče. "O vseh ugotovitvah bodo seznanili pristojno državno tožilstvo," konča Keder.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.