Deček umrl v hiši, polni bolnih živali

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V predmestju Čikaga v ZDA je v hiši, v kateri je bilo več kot 200 različnih bolnih živali, umrl 14-letni deček. Policija je njegovo mater že aretirala.
Oglej si celoten članek

Družina je truplo Matthewa Degnera zvlekla na dvorišče hiše, saj je po poročanju lokalnih medijev upala, da policija ne bo preiskala še hiše. A se je uštela. Ker se je policiji zdela smrt sumljiva, je opravila tudi hišno preiskavo in pri tem je dobesedno doživela šok.

Na okoli 102 kvadratnih metrih stanovanja so našli mačke, pse, ptice, zajce, veverice, rakuna, dve opici in dva medvedka. Hiša je bila polna živalskih iztrebkov, ptice in mačke pa so se svobodno premikale po prostoru.

Tiskovni predstavnik tamkajšnje policije Steve Patterson je dejal, kot poroča NBC, da so predstavniki veterinarske inšpekcije dejali, da je to najbolj grozljiva hiša, v kateri so kdajkoli bili.

Umrl zaradi težav s pljuči

Medtem je obdukcija dečkovega trupla pokazala, da je umrl zaradi težav s pljuči. Socialna služba je materi že vzela tri otroke v starosti med 12 in 17 let, četrti 18-letni otrok pa je pristal v bolnišnici. NBC še poroča, da so imeli otroci gripi podobne simptome, mati pa je policiji dejala, da so imeli 4. septembra bolečine v trebuhu in da so te čez nekaj dni izginile.

Sosedje matere, ki je še v priporu, so za Daily Mail povedali, da otroci nikoli niso bili pri zdravniku in da niso obiskovali šole. Še vedno pa ni jasno, ali so živali krive za slabo zdravstveno stanje otrok.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:27 16. September 2011.

    Bolečine v trebuhu , ki so čez nekaj dni izginile, napeljujejo na vnet in kasneje razlit slepič . In potem …

  • 18:55 12. September 2011.

    Zgleda,da so iz bolnih živali delali hamburgerje in se je tamal s tem okužu in zapustil deželo bogoljubih požiralcev hamburgerjev?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.