Dejavni grafitarji na Trstenjakovi

Foto: Bralec Grafit pred sedežem stranke SDS na Trstenjakovi v Ljubljani Foto: Bralec Grafit pred sedežem stranke SDS na Trstenjakovi v Ljubljani
Bralec nam je poslal fotografijo izpred sedeža stranke SDS na Trstenjakovi ulici v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Zapis na cesti "SMRT JANŠIZMU USTAVIMO PACIENTA/ BOG, USMILI SE JANŠE" se je pojavil menda že v soboto, ko je veljal volilni molk zaradi referenduma o vodi. Ostal pa je tudi na današnji volilni dan.

Dežurna služba ministrstva za notranje zadeve je sicer v zvezi z današnjim referendumom o noveli zakona o vodah do 16.40 prejela skupno 89 prijav domnevnih kršitev volilnega molka. Obravnava jih 21, so za STA povedali na ministrstvu. Izstopajo objave na družbenih omrežjih, največ klicev pa so prejeli v zvezi s televizijsko oddajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 10:18 12. Julij 2021.

    Fafajonka, svinja pri koritu, SD, še malo, pa vas bo scat peljala in ne boste imeli kaj šteti, Dejana pa …

  • 09:18 12. Julij 2021.

    svinje v koritu kradejo poštene in delovne Slovence !

  • 07:47 12. Julij 2021.

    Kak medij daje medijski prostor in dela reklamo kriminalcem?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.