Deklica podhranjena, dojenčica umrla

Hrvaško pretresla nova tragedija. Policija v stanovanju našla podhranjeno deklico, staro dve leti in pol. Nekaj dni poprej je umrla njena tri mesece stara sestrica.
Oglej si celoten članek

Prebivalci Slavonskega Broda so šokirani nad novico, v kakšnih razmerah sta živeli deklici, stari dve leti in pol ter tri mesece. Starši so namreč po poročanju Večernjega lista 27. decembra v bolnišnico pripeljali tri mesece staro mrtvo deklico, pri kateri so zdravniki takoj posumili, da je bilo nad njo izvajano nasilje. Potem ko se je njen oče začel nasilno obnašati tudi do osebja v bolnišnici, so poklicali policijo.

Policija je po ukrepanju v bolnišnici odšla do stanovanja družine, kjer je naletela na strašljiv prizor. Zidovi v stanovanju so bili umazani z urinom, našli pa so tudi zapuščeno in podhranjeno deklico, staro dve leti in pol, ki so jo takoj hospitalizirali.

Grozil lastniku stanovanja

Moški se je po navedbah sosedov na žensko in otroke večkrat drl, vendar o tem, kaj se dogaja za štirimi zidovi, niso vedeli nič več. Prav tako ne lastnik stanovanja, saj mu je najemnik po SMS-sporočilih grozil, da ga bo ubil, če se jim le približa. Po poročanju časnika se je družina v stanovanje preselila pred devetimi meseci. "Cela stavba je smrdela po urinu, a nismo vedeli, od kod prihaja," so novinarjem povedali preostali stanovalci stavbe.

To je že druga družinska tragedija, ki Hrvaško pretresla od novega leta. Na silvestrovo je 25-letni oče najprej obesil svojega dve leti starega sina, nato pa še sebe. Starejša hčerka se je rešila, ker praznikov ni želela preživeti pri njem, ampak pri mami, ki se je z otroki nedavno odselila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.